DOD 53 een plek om tot rust te komen.

Sinds dec. 2020  bezit ik (inmiddels) 2 chalets op de Veluwe voor de verhuur. Recreatiepark De Oude Driest te Krachtighuizen.

DOD 53 is helemaal klaar om gasten te ontvangen voor een lang weekend rust. Op 500 meter van het knusse chalet kunt u eindeloos genieten van de Veluwse bossen. 
Het ruime en sfeervol ingerichte chalet is geschikt voor 2 personen met 1 slaapkamer, volledig ingerichte keuken, tuingerichte zitkamer en moderne badkamer. De veranda is een zalige buitenkamer voor de lange nazomeravonden.

Op het kleine park zijn fietsen te huur en verder geen faciliteiten.

Huur per nacht € 65 (laagseizoen) op basis van 3 aaneengesloten nachten! Het eerste ochtend ontbijt staat klaar. Beddengoed te huur of zelf meenemen. Verblijf van vrijdag t/m maandag. Extra kosten voor de hond.


Mail voor meer informatie en reserveringsopties naar info@luchiesconsultant.nl

Logde 51 (op hetzelfde park) wordt op dit moment gerenoveerd en extra toegankelijk gemaakt. Binnenkort volgen de foto´s. Mensen die slecht ter been zijn of van een rolstoel gebruik maken kunnen hier in de toekomst terecht voor een onbezorgde vakantie. Ook geschikt voor wandelaars en fietsers die een B&B zoeken.

E-mailen
Bellen
LinkedIn