DOD 53 een plek om tot rust te komen.

Sinds dec. 2020  bezit ik (inmiddels) 2 chalets op de Veluwe voor de verhuur. Recreatiepark De Oude Driest te Krachtighuizen.

DOD 53 is helemaal klaar om gasten te ontvangen voor een lang weekend rust. Op 500 meter van het knusse chalet kunt u eindeloos genieten van de Veluwse bossen. Het ruime en sfeervol ingerichte chalet is geschikt voor 2 personen met 1 slaapkamer, volledig ingerichte keuken, tuingerichte zitkamer en moderne badkamer. De veranda is een zalige buitenkamer voor de lange nazomeravonden.

Op het kleine park zijn fietsen te huur en verder geen faciliteiten.

Huur per nacht € 65 (laagseizoen) op basis van 3 aaneengesloten nachten! Beddengoed te huur of zelf meenemen. Verblijf van vrijdag t/m maandag. De hond mag mee. Mail voor meer informatie en reserveringsopties naar info@luchiesconsultant.nl

Lodge 51 (op hetzelfde park) wordt in 2022 geheel gerenoveerd en toegankelijk gemaakt voor mensen die wat minder goed ter been zijn of tijdelijk een rolstoel gebruiken.

Evengoed is Lodge 51 geschikt voor wandelaars en fietsers die een overnachting willen boeken of langere tijd op de Veluwe willen verblijven.

Medio juni 2022 beschikbaar
E-mailen
Bellen
LinkedIn