BESCHEIDEN maar DOELTREFFEND


Een mensenmens, empathisch, open, flexibel, nauwkeurig en betrouwbaar.

Mensen die me leren kennen zullen niet snel geloven dat ik vroeger zo´n verlegen meisje was. Enige bescheidenheid heb ik altijd bewaard en dat zie ik als een positieve eigenschap die me in het leven al veel heeft gebracht. Ik prijs me gelukkig met mijn levenservaringen waardoor ik doorgaans evenwichtig in het leven sta. Als ik een doel voor ogen heb ga ik ervoor om het meeste rendement te behalen. Toch kan ik genoegen nemen met minder omdat de situatie het vraagt.

Mijn naam is Henny Luchies en ik heb me op vakgebied ontwikkeld via diverse coachingsopleidingen en cursussen waar ik ook persoonlijk veel aan heb gehad. Ik heb een jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van vrijwilligers in de palliatieve en terminale zorg. Als het gaat om het maken van levenskeuzes voel ik me absoluut ervaringsdeskundig.

Fotograferen doe ik al langer, vooral straatfotografie is leuk om te doen.  Vaak genoeg ontmoet ik vrouwen die cameravrees hebben. Meestal hoor ik: "niet van zo dichtbij hoor, je werkt die vlekjes wel weg toch? Ik weet niet waar ik mijn handen moet laten, ik heb nog nooit een mooie foto van mezelf gehad." Dan jeuken mijn handen om iets moois te maken. Een foto waar je trots op kunt zijn!

Met mijn werkervaringen in rouw en verlies ben ik in 2019 ook gestart als uitvaartfotograaf. Ieder mens rouwt op zijn of haar eigen manier wanneer er verliezen zijn geleden. Maar het meest bijzondere verlies blijft toch wel het overlijden van een dierbare. Dat heeft gewoon een enorme impact op je eigen leven. En omdat er zoveel gebeurt op de dag van het definitieve afscheid kan het fijn zijn om daar later nog eens op terug te kijken via beeldmateriaal. Ik ben blij met de foto's die ik al in 2003 maakte van de uitvaart van mijn moeder. De foto's zijn belangrijk voor me en het helpt me enorm om exact terug te halen hoe de dag van het afscheid voor ons is geweest. 

Het maken van een uitvaartreportage vergt inzicht. Wat ik wil vastleggen is een beeldverslag van momenten die er toe doen. Met de juiste afstand fotografeer ik verbondenheid en liefde om later op terug te kijken. Daarom zal ik altijd een uitvaartfotograaf aanbevelen t.o.v. een familielid. Bovendien gebruik ik kwaliteitsapparatuur zonder irritant geklik of vervelende flitsers. Ik ben aangesloten bij de landelijke vereniging van afscheidsfotografen: www.afscheidsmomenten.nl 

Ook maak ik op verzoek foto's voor bedrijven en organisaties. Informeer naar de mogelijkheden.

E-mailen
Bellen
LinkedIn