Uitvaartreportage


Een overlijden van een familielid, je partner, je kind of van wie ook waarmee je een band hebt opgebouwd tijdens het leven laat vaak diepe sporen na. Een verlies lijden doet pijn, het leven verandert en soms lijkt het alsof het rouwen nooit overgaat. 

Voor veel mensen kan het van waarde zijn om een reportage te laten maken van een uitvaart. Een fotoboekje is een fijn middel om in gesprek te komen over die bijzondere dag. Het kan troostend zijn en herinneringen geven omdat er door de emoties heen veel aan je voorbij kan gaan. Ook kan het voor familieleden of vrienden, die niet aanwezig kunnen zijn op het afscheid, helpend zijn om foto's te ontvangen. Denk daarbij ook aan mensen in zorginstellingen!

Gemiddeld ontvangt u ongeveer 80 foto's, vanuit 2 uitvaartlocaties, op een stick. De uitvaart worden samengevat in een handzaam boekje met ongeveer 20 afbeeldingen op kwaliteit fotopapier. De totale kosten hiervoor zijn € 385,00  excl. btw. Het boekje en de foto's lever ik persoonlijk bij u af. 


Een uitbreiding van de reportage kan altijd besproken worden. Te denken valt aan: condoleance momenten, het sluiten van de kist, het uitdragen vanuit de woonsituatie, opbaring etc.

Tijdens zo'n intense gebeurtenis moet je de momenten vastleggen die er toe doen. Dat betekent constant alert zijn en reageren met de camera zonder dat daar ook maar iemand last van heeft. Diverse keren heb ik horen zeggen: "Een fotograaf? Ik heb helemaal niet vernomen dat die er was!"

Bel bij interesse of als er vragen zijn: 06 2525 1793. Op woensdag ben ik helaas niet beschikbaar. Alle overige dagen ben ik hiervoor bereikbaar!