Uitvaartreportage


Een overlijden van een familielid, je partner, je kind of van wie ook waarmee je een band hebt opgebouwd tijdens het leven laat vaak diepe sporen na. Een verlies lijden doet pijn en soms lijkt het alsof het rouwen nooit overgaat. 

Voor veel mensen kan het van waarde zijn om een reportage te laten maken van een uitvaart. Een fotoboekje is een fijn middel om in gesprek te komen over die bijzondere dag. Het kan troost bieden, helderheid en herinneringen geven. 

Gemiddeld ontvangt u ongeveer 80 foto's vanuit 2 uitvaartlocaties. De uitvaart worden samengevat in een boekje met minimaal 24 afbeeldingen op kwaliteit fotopapier. Alle foto's ontvangt u bovendien op een stick. De kosten hiervoor zijn € 385,00  incl. btw. 

Tijdens zo'n intense gebeurtenis moet je de momenten vastleggen die er toe doen. Dat betekent constant alert zijn en reageren met de camera zonder dat daar ook maar iemand last van heeft. Uiteindelijk levert het een tastbare en waardevolle herinnering op.

Bij interesse of vragen: 06 2525 1793. Op woensdag ben ik helaas niet beschikbaar. Alle overige dagen ben ik hiervoor bereikbaar!